Pohja:
1 pötkö Minttu-Dominoita murustettuna
50 g margariinia tai voita sulatettuna
Täyte:
6 liivatelehteä
5 dl Valion vaniljajugurttia
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl vettä liivatteiden liuottamiseen
140 g pussi Pätkis-suklaata
Päälle: kaakaojauhetta, karkkeja tms.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita keksinmurut ja sula margariini, painele seos leivinpaperilla vuoratun halkaisijalta 18 cm olevan irtopohjavuoan pohjalle.
Sekoita keskenään jugurtti, vaahdotettu Flora vanilla, sokeri ja vaniljasokeri, sekä murskatut pätkikset.
Kuumenna vesi/likööri kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen, anna jäähtyä muutama minuutti. Kaada ohuena nauhana täytevaahtoon koko ajan sekoittaen.
Kaada seos keksinmurupohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Pyöräytä veitsellä kakku irti irtopohjavuoasta, koristele mielesi mukaan.