447119.jpg

Pohja:

300 g Rainbow'n tummia täytekeksejä muruina

(100 g margariinia tai voita sulatettuna)

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa

1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)

250 g maitorahkaa

1 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

4 liivatetta

2 rkl sitruunamehua

1,5 isoa daimia murustettuna

 

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Rasva ei ole välttämätön, pohja pysyy kasassa vaikka rasvan jättäisi poiskin.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.