Pohja:
2 munaa
1 1/2 dl sokeria
100 g voita sulatettuna
1 tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kermaa tai maitoa
Täyte:
2 dl maitoa
1/2 dl kermaa
1 muna
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Kuorrutus:
2 rkl vettä
noin 3 dl tomusokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos, maito ja voisula vuorotellen taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Mittaa täytteen ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti koko ajan sekoittaen kunnes kiisseli sakenee. Anna jäähtyä.
Leikkaa jäähtynyt pohja kahteen osaan. Levitä kerrosten väliin täyte ja kuorruta kakku. Koristele mielesi mukaan strösselillä tai suklaarouheella.