Pohja:

14 kpl Digestive-keksejä

n 80 g margariinia sulana

Mousse:

2 munaa

0,5 dl sokeria

2,5 dl Flora vispiä

200 g levy Maraboun minttukrokantti- suklaata

5 liivatelehteä

 

Jauha keksit hienoksi monitoimikoneessa tai rouhi esim kaulimella tai lihanuijalla pussissa. Sekoita joukkoon margariinisula.

Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Taputtele keksiseos leivinpaperin päälle.

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen n 5 minuutiksi.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa puolen minuutin jaksoissa, varo polttamasta.

Yhdistä vaahdot ja sula suklaa.

Kuumenna pienessä kasarissa n 1 rkl vettä ja sulata liivatelehdet siihen, anna jäähtyä pieni hetki. Lisää liivateseos ohuena nauhana edelliseen seokseen. Kaada täyte keksinmurupohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Koristele miten haluat;)